Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει στις 11 το πρωί η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση.
Η αστυνομία την συνέλαβε με την κατηγορίατης διακεκριμένης μαστροπείας καθώς οι αρχές διαπίστωσαν ότι η μητέρα επικοινωνούσε με τον 53χρονο, ενώ εντοπίστηκε και πλήθος εμβασμάτων στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον ίδιο άνθρωπο.
H δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.