Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Ματίκα και άλλοι ηθοποιοί

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα Μακρυπούλια, Ματίκα και άλλοι ηθοποιοί

Οι τρεις ηθοποιοί κλήθηκαν σήμερα στο ακροατήριο προκειμένου να αποσαφηνίσουν με τις καταθέσεις τους κρίσιμα σημεία που αφορούν στην πρώτη καταγγελία σε βάρος του Φιλιππίδη για βιασμό

5650732
Ως μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου.

Οι τρεις ηθοποιοί κλήθηκαν σήμερα στο ακροατήριο με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, κατόπιν σχετικής πρότασης τηε εισαγγελέως της έδρας.

Ειδικότερα σε προηγούμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η εισαγγελέας είχε ζητήσει να κληθούν για κατάθεση οι κυρίες Μακρυπούλια, Ματίκα και Κωτσοβούλου, προκειμένου να αποσαφηνίσουν με τις καταθέσεις τους κρίσιμα σημεία που αφορούν στην πρώτη καταγγελία σε βάρος του Π. Φιλιππίδη για βιασμό.

Όπως είχε επισημάνει η εισαγγελέας, η κ. Ματίκα θα πρέπει να κληθεί στο ακροατήριο να καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την ηθοποιό που καταγγέλλει τον Π. Φιλιππίδη για βιασμό να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

Ακόμη, η εισαγγελέας ζήτησε την κλήτευση της κ. Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη», όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την κυρία Κωτσοβούλου η εισαγγελέας ανέφερε ότι θα πρέπει να κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη».

Κλείσιμο
Τέλος, στο ακροατήριο καλούνται να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, τους οποίους πρότεινε ως μάρτυρες η υπεράσπιση του κατηγορούμενου Π. Φιλιππίδη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτα το σκάκι, τώρα το ψάρεμα και το πόκερ: Σκάνδαλα εξαπάτησης που συγκλόνισαν τον αθλητισμό

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα

Η Ιωάννα Τούνη κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης