Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η σορός ανήκει σε άντρα, ηλικίας άνω των 55 ετών - Δεν προέκυψαν ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

thessaloniki-apanthrakwmeni-soros__6_
Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε απανθρακωμένη το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν περίπου στις 21.30 για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δέντρο και σε απορρίμματα, πλησίον της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μία ανθρώπινη σορός, δίπλα ακριβώς από φράχτη εγκαταλελειμμένου κτηρίου και από σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν και σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο: 

Μυστήριο με απανθρακωμένη σορό


Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και το Ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής, ενώ μετά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο, έφτασε και η ιατροδικαστής για την εξέταση της σορού. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει σε άντρα, ηλικίας άνω των 55 ετών και δεν προέκυψαν ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, όπως τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβόλο όπλο.

Τα σενάρια που εξετάζονται


Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άντρας έχασε την ζωή του, παραμένουν άγνωστες, με τα ερωτηματικά να παραμένουν αναπάντητα και να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που διερευνάται, μεταξύ άλλων, είναι αν ο άντρας έβαλε μόνος του φωτιά θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του, αν πρόκειται για κάποιο φριχτό δυστύχημα ή αν υπήρξε η εμπλοκή κι άλλου ατόμου, κάτι το οποίο δεν προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες των αρμοδίων. Σχεδόν τρία 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, η απανθρακωμένη σορός παραμένει στα αζήτητα και δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
thessaloniki-apanthrakwmeni-soros__5_
thessaloniki-apanthrakwmeni-soros__1_
thessaloniki-apanthrakwmeni-soros__2_
thessaloniki-apanthrakwmeni-soros__3_
thessaloniki-apanthrakwmeni-soros__4_
Κλείσιμο


Ένα από τα σενάρια που εξετάστηκε από τις πρώτες ώρες που εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός, αγνώστου ταυτότητας και λοιπών στοιχείων, είναι αν ανήκει σε άστεγο που ζούσε στην περιοχή, κοντά στο πάρκο της οδού Αλ. Μιχαηλίδη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κανένας άνθρωπος που ζει σε συνθήκες αστεγίας δεν έχει απουσιάσει - από το βράδυ της Παρασκευής έως σήμερα, ούτε από τα συσσίτια, ούτε από κάποια κοινωνική δομή, ενώ δεν έχει αναφερθεί καμία εξαφάνιση από άλλους αστέγους σε εθελοντές που τους φροντίζουν, ούτε και στην Κοινωνική Πολιτική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία θα είχε ενημερωθεί.

Σύμφωνα με κατοίκους της γειτονιάς, στο συγκεκριμένο πάρκο συχνάζουν αρκετοί χρήστες ναρκωτικών ουσιών και πολλές φορές κάνουν χρήση στο σημείο που βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός.

«Φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άντρας έχασε τη ζωή του, αναμένεται να ρίξει το επόμενο διάστημα η έρευνα από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, με το τελικό πόρισμα να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε χωράφι στη Θήβα

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης