Φιλιατρά: Συνελήφθη 55χρονος με πάνω από τέσσερα κιλά κάνναβης
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Μάνος Τσαγκαράκης
Αξιόπιστες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες ότι ένας 55χρονος Έλληνας από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια και την διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, όπως αποδείχθηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε..
Το πρωί της Τρίτης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα μαζί με σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών στην κατοικία του 55χρονου, όπου βρέθηκαν στην αυλή τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, ενώ σε έναν βοηθητικό χώρο του σπιτιού κατασχέθηκαν φύλλα και κλώνοι κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 595 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε «φούντα» συνολικού βάρους ενός κιλού και 655 γραμμαρίων.
Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από την Δίωξη Ναρκωτικών για το ενδεχόμενο να διέθετε και συνεργούς που αναλάμβαναν την προώθηση του παράνομου εμπορεύματός του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.