Κιλκίς: Νεαρή χτύπησε γριούλα που αντιστάθηκε στην «αγκαλιά» της

Κιλκίς: Νεαρή χτύπησε γριούλα που αντιστάθηκε στην «αγκαλιά» της

Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να αρπάξει την χρυσή αλυσίδα που είχε στον λαιμό η 72χρονη

χρισα
Κατάλαβε τι σκοπό είχε η νεαρή κοπέλα που έτρεξε να την αγκαλιάσει παριστάνοντας την γνωστή της, μια 72χρονη γυναίκα στο Κιλκίς και προσπάθησε να αντισταθεί αποφεύγοντας την επαφή. Όμως, η δράστιδα ήταν αποφασισμένη να αρπάξει τα χρυσαφικά της και δεν δίστασε να την σπρώξει βίαια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος!

Και ενώ η ηλικιωμένη είχε εξουδετερωθεί, η αδίστακτη κοπέλα άρπαξε την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και μπήκε τρέχοντας στο όχημα όπου την περίμενε ο σύντροφός της μαζί με έναν ακόμη άνδρα, με το οποίο διέφυγαν. Η επίθεση στην 72χρονη είχε γίνει το μεσημέρι της 30ης Αυγούστου, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια. Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως φυσική αυτουργός μια 23χρονη και ο 33χρονος οδηγός του οχήματος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος συνεργός τους.

Άρπαξαν χρυσαφικά με μια αγκαλιά

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η κλοπή με την... αγκαλιά που είχε γίνει την περασμένη Τρίτη στα Τρίκαλα σε βάρος μιας γυναίκας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελληνίδων οι οποίες πλησίασαν το θύμα, προσποιήθηκαν ότι ήταν γνωστές της και την αγκάλιασαν, καταφέρνοντας να της αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό χωρίς να γίνουν αντιληπτές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλάδος ελαίας «την τελευταία στιγμή» από τον Ουίλιαμ σε Χάρι και Μέγκαν μετά από προτροπή του Καρόλου

Αύριο το «πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς χωρίς μάσκες και τεστ για τους μαθητές

Σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα - Ζημιές σε κτίρια, καταστροφές σε δρόμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης