Τρίπολη: Οικογένεια παραβίαζε εκκλησίες, επιχειρήσεις και αποθήκες

Τρίπολη: Οικογένεια παραβίαζε εκκλησίες, επιχειρήσεις και αποθήκες

Εκτός από τις διαρρήξεις που έκανε η τετραμελής οικογένεια, επιχείρησε να παραβιάσει και ένα φωτοβολταΐκό πάρκο και άλλη μια αποθήκη

Tripoli-oikogeneia-klopes
Σε οικογενειακή «επιχείρηση» είχαν αναγάγει τις διαρρήξεις ένα ζευγάρι Ελλήνων και οι ανήλικοι γιοι τους, οι οποίοι «χτυπούσαν» επιχειρήσεις, αποθήκες, ακόμη και εκκλησίες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης από την 1η Μαΐου ως και την περασμένη Τρίτη, οπότε διέπραξαν συνολικά οκτώ κλοπές.

Ο 49χρονος πατέρας, η συνομήλικη σύζυγός του και τα παιδιά τους, ένας 17χρονος και ένας ακόμη ανήλικος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Αρκαδίας ύστερα από μεθοδική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας προέκυψε ότι είχαν διαρρήξει μια εκκλησία, μια επιχείρηση και αποθήκες από τα οποία είχαν κλέψει χάλκινα αντικείμενα και εργαλεία συνολικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ. Επιπλέον, είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν ένα φωτοβολταΐκό πάρκο και άλλη μια αποθήκη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, κατασχέθηκαν ένα ξύλινο ρόπαλο, ένας λοστός, ένας μπαλτάς, ένα δρεπάνι και δυο κατσαβίδια και το όχημα που χρησιμοποιούσαν. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως ο 49χρονος ηλεκτροδοτούσε παράνομα το σπίτι κλέβοντας ρεύμα από το δίκτυο της ΔΕΗ και στην κατοχή του κατασχέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ οι ανήλικοι δεν είχαν προβεί στην έκδοση ταυτότητας. Γονείς και παιδιά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων.


Ειδήσεις σήμερα

Στα σκαριά μόνιμος μηχανισμός επιδοτήσεων ηλεκτρικού ρεύματος

Κακοκαιρία «εξπρές»: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τις καταιγίδες


ΕΕ: Η Τσεχία καταδικάζει τις «απαράδεκτες απειλές» του Ερντογάν στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης