Θεσσαλονίκη: «Κάποια στιγμή θα μου την φέρουν νεκρή», λέει ο πατέρας της 18χρονης που κατήγγειλε τον σύντροφο της

Θεσσαλονίκη: «Κάποια στιγμή θα μου την φέρουν νεκρή», λέει ο πατέρας της 18χρονης που κατήγγειλε τον σύντροφο της

Σε απόγνωση βρίσκεται ο πατέρας της 18χρονης που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 22χρονο σύντροφο της

kakopoiisi
Ξέσπασε ο πατέρας της 18χρονης από τη Θεσσαλονίκη που έχει καταγγείλει στις Αρχές τον 22χρονο σύντροφο της για κακοποίηση. Σύμφωνα με το OPEN, ο άνδρας που μίλησε διατηρώντας την ανωνυμία του ανέφερε ότι «θέλω να σώσω το παιδί μου, γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο. Κάποια στιγμή θα μου την φέρουν νεκρή».

«Το παιδί μου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Κάποιες στιγμές καταλαβαίνει την κατάσταση, αλλά μετά δέχεται τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν θα ξανασυμβεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, το τελευταίο περιστατικό με τον «νταή» σύντροφό της έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Αυγούστου, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην περιοχή της Περαίας. Τότε ο 22χρονος της επιτέθηκε άγρια, την χτύπησε με κλωτσιά στο κεφάλι και στη συνέχεια την έσυρε από τα μαλλιά.

«Σήμερα περί ώρα 20.30 ενώ βρισκόμασταν στην πυλωτή της οικοδομής όπου διαμένουμε, έπειτα από ένα φραστικό επεισόδιο που ο ίδιος δημιούργησε, μου επιτέθηκε καταφέρνοντάς μου χτύπημα με το πόδι του στα χείλια μου. Έπειτα, πιάνοντας τα μαλλιά μου με έριξε στο έδαφος και συνεχίζοντας να τα κρατάει με έσυρε προκαλώντας μου μώλωπες και εκδορές στην πλάτη, στο δεξί ώμο και το μπράτσο», ανέφερε η 18χρονη.

Όπως κατέθεσε στη συνέχεια, ο σύντροφός της, με τον οποίον συνεχίζει να διατηρεί μόνιμη σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και διαμένουν μαζί τους τελευταίους μήνες, καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου την εξύβριζε αισχρά και συγκεκριμένα της έλεγε φράσεις όπως «‘παλ…α, γ…ω τα π…α σου, μπ…η’». Σύμφωνα με την 18χρονη, παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα του 22χρονου και ο γαμπρός του.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης όπου συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.  Σημειώνεται ότι όπως κατέθεσε η 18χρονη, «παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cml2gp3dt24h)


Ειδήσεις σήμερα:

Μαξίμου και περιβάλλον Καραμανλή ρίχνουν τους τόνους και δηλώνουν ότι… συμφωνούν για τις θεσμικές αλλαγές

Άνοδος στα ενοίκια, μείωση στη διαθεσιμότητα για τη φοιτητική κατοικία - Δείτε πίνακες

Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης