Κηφισός: Σε εξέλιξη οι εργασίες - Μέχρι τέλος Αυγούστου η αντικατάσταση του φωτισμού

Κηφισός: Σε εξέλιξη οι εργασίες - Μέχρι τέλος Αυγούστου η αντικατάσταση του φωτισμού

Βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός 10ημέρου η αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με νέα χαμηλής κατανάλωσης

leoforos-kifisou
Με γοργούς ρυθμούς εκτελούνται εργασίες οδοποιίας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας επί της λεωφόρου Κηφισού, στη βάση του στρατηγικού σχεδίου 7 αξόνων για την βελτίωση της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο καθοδικό ρεύμα προς Πειραιά, από την Αττική οδό μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου. Βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός 10ημέρου η αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με νέα χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης τύπου Led, συμπεριλαμβανομένου και του νέου αρχιτεκτονικού φωτισμού στην πρώτη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, στο ανισόπεδο κόμβο Κηφισού-Πέτρου Ράλλη.

Σημειώνεται ότι επί της λεωφόρου έχουν τοποθετηθεί 5 ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων (fullmatrix) για την άμεση ενημέρωση των οδηγών, σχετικά με τους χρόνους διαδρομής και τα έκτακτα συμβάντα. Επίσης σημαντική για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια τους, αποδεικνύεται, σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης της Κυκλοφορίας της περιφέρειας και η συνδρομή των οχημάτων οδικής ασφάλειας (τύπου βαν), τα οποία επιχειρούν όλο το εικοσιτετράωρο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τον εκσυγχρονισμό της Λ. Κηφισού, ανέφερε: «Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και με γρήγορους ρυθμούς τις ανάλογες εργασίες σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, καθώς η προστασία της ζωής είναι για εμάς προτεραιότητα».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»

«Σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα», λέει ο Γιώργος Μάγκας

ΑΑΔΕ: 14 επιχειρήσεις εστίασης απέκρυψαν εισόδημα 5,2 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης