Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν η 55χρονη, ενώ τον Μάρτιο του 2013 είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων - Έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τη γειτονιά, είπε μάρτυρας

gynaika-xeiropedes
Η απόπειρα αρπαγής ενός δίχρονου αγοριού μέσα από τα χέρια της θείας του, στο Κουκάκι, απασχολεί τις τελευταίες μέρες τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Μεϊντάνη, στο νούμερο 17.

Στο σημείο αυτό, η ανυποψίαστη 38χρονη θεία του δυο ετών ανηλίκου, πάρκαρε το αυτοκίνητό της, προκειμένου να πάει σπιτι του το ανιψάκι της που μένει στον ίδιο δρόμο. Όταν η 38χρονη πάρκαρε, τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους πλησίασε μια 55χρονη κάτοικος της περιοχής και άρχισε να τους φωνάζει.

«Η κυρία είχε απασχολήσει τη γειτονιά αρκετές φορές και για αρκετά χρόνια. Κατά τις 2:30-3 η ώρα, αρχίσει κάθε μέρα να φωνάζει 'Καρατζαφέρη, Καρατζαφέρη' και ότι 'μου πήραν τα λεφτά'. Βγαίνω έξω, είδα περιπολικό και είδα που την πη΄ραν και την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Ότι άκουσα, έλεγε πως δεν θυμάται ποιον έχει χτυπήσει. Δεν μιλούσε σταθερά για αυτά που έχει κάνει, μίλαγε για κάποια Κινέζα. Γείτονες μου είπαν πως το παιδάκι είναι καλά» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. 

Συνελήφθη η 55χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει το 2χρονο αγοράκι στο Κουκάκι

Σε κάποια στιγμή η 55χρονη, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πλησίασε το παιδί με σκοπό να το αρπάξει από την θεία του τότε εκείνη έβαλε τις φωνές με αποτέλσμα εκείνη να τραπεί σε φυγή και να εισέλθει στην είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας.

Κλείσιμο
koukaki1
koukaki2


Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο Κουκάκι (3)


Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι η 55χρονη κατάφερε και άρπαξε τον δίχρονο, ωστόσο η θεία μαζί με την μητέρα του, που κατέβηκε να τους βοηθήσει, έτρεξαν από πίσω της και στα 5 μέτρα τη σταμάτησαν και τον πήραν πίσω. Άλλος μάρτυρας ανέφερε, πάντως, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δυο παιδιά, με την 55χρονη να μην αρπάζει κάποιο από αυτά, ενώ η σύλληψη δεν έγινε για απόπειρα αρπαγής. 

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο Κουκάκι (2)


Η θεία του αγοριού ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως για το περιστατικό, τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο είδε να εισέρχεται η 55χρονη και εκείνοι, παρουσία Εισαγγελεά, τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ τον Μάρτιο του 2013 είχε συλληφθεί ξανά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά της για την απόπειρα απαγωγής του δίχρονου αγοριού.


Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθεροι με όρους μετά την απολογία τους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο

«Οι Τούρκοι έσπρωξαν δια της βίας τους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος», λέει ο Μηταράκης

Είμαι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά για αυτό παραδόθηκα, λέει ο παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης