Στο σκάφος επέβαιναν επτά Ιταλοί τουρίστες, οι οποίοι πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το ιστιοφόρο με ιδιωτικό σκάφος. Από την πυρκαγιά δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Το θετικό είναι ότι το ιστιοφόρο είχε μικρή ποσότητα καυσίμων στις δεξαμενές του (περίπου 200 λίτρα diesel) που πιθανόν να έχει καεί η μεγαλύτερη ποσότητα του.
Ωστόσο έχουν τοποθετηθεί απορροφητικά φράγματα και μαζεύονται και τα αποκαΐδια από τη θάλασσα.
Επί τόπου έσπευσαν δύο πλωτά του Λιμενικού και ένα πλοιάριο της Πυροσβεστικής.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας