Βόλος: Εφιάλτης για 26χρονη μητέρα - Την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

Βόλος: Εφιάλτης για 26χρονη μητέρα - Την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

Ο 36χρονος σύντροφός της  την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους - Είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της

peripoliko
Εναν εφιάλτη έζησε το βράδυ της Κυριακής (7/8) μια 26χρονη μητέρα στον Βόλο, η οποία έπεσε θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του συντρόφου της, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Ο 36χρονος άνδρας, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις» ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια.

Εκείνη στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τραυματίστηκε και στο πόδι, πιθανότατα από σπασμένο βάζο αλλά κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Όπως η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε, μέχρι τώρα τον συγχωρούσε για τα βίαια ξεσπάσματα θεωρώντας ότι θα σταματήσουν με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων τους. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Σημειώνεται πως χθες, ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης, ζητώντας και λαμβάνοντας προθεσμία για την υπεράσπισή του, αν και αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέος, διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Δημόσιο και τράπεζες

Κορωνοϊός: Τρία κριτήρια θα ορίζουν αν ένας θάνατος οφείλεται στον ιό

Αμπντούλ Χαμίτ Χαν: Σήμερα ο απόπλους του τουρκικού γεωτρύπανου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης