Άρτα: Πήγε να βοηθήσει ηλικιωμένη που λιποθύμησε και την... ξάφρισε

Άρτα: Πήγε να βοηθήσει ηλικιωμένη που λιποθύμησε και την... ξάφρισε

Η 25χρονη εκμεταλλεύτηκε ότι η 82χρονη γυναίκα είχε λιποθυμήσει και, την ώρα που με το ένα χέρι της έδινε ελαφρά χαστούκια για να συνέλθει, με το άλλο άνοιξε την τσάντα της και άρπαξε δύο πορτοφόλια

peripoliko_arxeio
Επίδειξη θράσους και απανθρωπιάς έκανε μια νεαρή Ελληνίδα στην Άρτα, η οποία έτρεξε δήθεν για να βοηθήσει μια ηλικιωμένη που έχασε τις αισθήσεις της από την ζέστη και έπεσε στη μέση του δρόμου, αλλά ενώ υποτίθεται ότι προσπαθούσε να τη συνεφέρει, την... έκλεψε!

Η 25χρονη εκμεταλλεύτηκε ότι η 82χρονη γυναίκα είχε λιποθυμήσει και, την ώρα που με το ένα χέρι της έδινε ελαφρά χαστούκια για να συνέλθει, με το άλλο άνοιξε την τσάντα της και άρπαξε δύο πορτοφόλια που είχαν μέσα 80 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα! Ωστόσο, μόλις η ηλικιωμένη συνήλθε διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την Αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή της... "καλής Σαμαρείτιδας"!

Η νεαρή "μακρυχέρα" ταυτοποιήθηκε πολύ γρήγορα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την αναζήτησαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν. Έτσι, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Γυναίκες άρπαξαν τσάντα από αυτοκίνητο

Το ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας που είχε σταματήσει σε φωτεινό σηματοδότη στη Ναύπακτο, το βράδυ της Παρασκευής, διευκόλυνε δυο Ελληνίδες, οι οποίες άρπαξαν από το κάθισμα του συνοδηγού την τσάντα της που είχε μέσα 100 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα! Ωστόσο, δεν πήγαν μακριά, καθώς εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Τροχαίας Ναυπακτίας, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή από κοινού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης