ΑΣΕΠ: Έρχονται 7.700 μόνιμες προσλήψεις σε υγεία και δήμους, πότε ξεκινούν

ΑΣΕΠ: Έρχονται 7.700 μόνιμες προσλήψεις σε υγεία και δήμους, πότε ξεκινούν

Στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας

asep-eisodos-kontino
Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα η νέα μεγάλη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας που αφορά στην πρόσληψη 3.700 μόνιμων νοσηλευτών και υγειονομικού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε πως μετά τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, σειρά θα πάρει η προκήρυξη για 3.700 νοσηλευτές καθώς και νέα προκήρυξη για άλλες 4.000 θέσεις στους δήμους.

Στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

Λίγες μέρες πριν, στις 4 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, από τα Χανιά, δήλωνε:

“Αυτή τη στιγμή η προκήρυξη των 4.000 θέσεων νοσηλευτών ήδη βρίσκεται στο ΑΣΕΠ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί και αφορά στο σύνολο της κάλυψης των θέσεων που έχει ζητήσει το νοσοκομείο Χανίων. Αντίστοιχα θα βγει προκήρυξη των 700 γιατρών. Εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα στις στοχευμένες ειδικότητες γιατί ήδη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν βγει αυτές οι ειδικότητες αλλά έχουν χαρακτηριστεί άγονες οπότε με κίνητρα που επεξεργάζεται η Αναπληρώτρια Υπουργός θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες για να καλυφθούν οι θέσεις όπου υπάρχουν κενά.


Ωστόσο ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ έκανε γνωστό ότι χρειάζεται περίπου ενάμισης χρόνος από την ώρα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα  προσλήψεων για τους υποψήφιους.  

Ειδήσεις σήμερα:


Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια

Κρήτη: Χανιώτης ζει 6 χρόνια σε σκάφος και κάνει τον γύρο του κόσμου με την γυναίκα του από την Γουινέα Μπισσάου

Ευάγγελος Μπούσης και Πίτερ Ντούντας: Από την επιθυμία για παιδιά, στη βάφτιση στη Βουλιαγμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης