Τραγική κατάληξη είχε εχθές το απόγευμα το κολύμπι στη θάλασσα για έναν ηλικιωμένο άνδρα στην παραλία της Σκάλας Αβδήρων, στην Ξάνθη.
Πρόκειται για άντρα 71 ετών, βουλγαρικής καταγωγής.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.
Η σoρός του οδηγήθηκε για νεκροψία νεκροτομή ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος διενεργείται προανάκριση.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Λιμενικού για το συμβάν:
«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σκάλας Αβδήρων Ν. Ξάνθης, 71χρονος αλλοδαπός.
Στον 71χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.