Τραγική κατάληξη είχε εχθές το απόγευμα το κολύμπι στη θάλασσα για έναν ηλικιωμένο άνδρα στην παραλία της Σκάλας Αβδήρων, στην Ξάνθη.
Πρόκειται για άντρα 71 ετών, βουλγαρικής καταγωγής.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.
Η σoρός του οδηγήθηκε για νεκροψία νεκροτομή ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος διενεργείται προανάκριση.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Λιμενικού για το συμβάν:
«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σκάλας Αβδήρων Ν. Ξάνθης, 71χρονος αλλοδαπός.
Στον 71χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.