Χανιά: Προφυλακίστηκε 38χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του

Χανιά: Προφυλακίστηκε 38χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του

Ο 38χρονος είναι πατέρας πέντε παιδιών - Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη κόρη, 14 ετών, αποκάλυψε σε συγγενικό της πρόσωπο όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών

xania
Ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το αποτρόπαιο σκηνικό εκτυλίχθηκε στα  Χανιά όπου πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του. 

Πατέρας πέντε παιδιών, σε δημοτική ενότητα του δήμου Χανίων, βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr.

Ο 38χρονος συνελήφθη την Πέμπτη, οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας 14 ετών, αποκάλυψε σε συγγενικό της πρόσωπο όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών. Όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος πατέρας κακοποιούσε και τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, που σήμερα είναι 9 ετών, τα τελευταία δυο χρόνια.

Οσον αφορά στα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας.

Να σημειωθεί ότι οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, ενώ όπως όλα δείχνουν ο δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Το κείμενο συμπερασμάτων για την Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής καλύπτει τις ελληνικές θέσεις, λέει η Αθήνα

Δύο καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει η Ελληνίδα υφυπουργός του Μακρόν Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης