Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 04:00 της Τετάρτης, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικάτου προσώπου τους, εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παραβιάζοντας παράθυρο του ισογείου.
Με την απειλή κατσαβιδιού ακινητοποίησαν μουσικοσυνθέτη που βρισκόταν στο στούντιο.
Οι δράστες άνοιξαν δύο μικρά χρηματοκιβώτια, σαν ερμάρια, και πήραν μαζί τους ένα τρίτο, το οποίο δεν μπόρεσαν να διαρρήξουν επί τόπου. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.