Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό άνδρα που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχοντας ένα πιστόλι κρυμμένο σε τσαντάκι, πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα.
Ειδικότερα, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής όταν οι δύο "Ζητάδες" που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν ένα ύποπτο άτομο να περπατάει στον δρόμο και σταμάτησαν για να τον ελέγξουν, ωστόσο εκείνος ξεκίνησε να τρέχει.
Όπως διαπιστώθηκε από τον σχετικό έλεγχο, μέσα στο τσαντάκι υπήρχε ένα όπλο με πέντε κάλυκες στον γεμιστήρα. Ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει ξανά απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απείθεια.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.