Ζεφύρι: «Ήταν η τρίτη σφαίρα που βρίσκουμε τον τελευταίο χρόνο», λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Ζεφύρι

Ζεφύρι: «Ήταν η τρίτη σφαίρα που βρίσκουμε τον τελευταίο χρόνο», λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Ζεφύρι

Υπό τον φόβο κάποιας «αδέσποτης» σφαίρας ζει ο άνδρας στο Ζεφύρι καθώς φοβάται για τα τρία παιδιά του - Τι λέει στο protothema.gr γι τις συνθήκες που επικρατούν

IMG_20220525_062223_2
Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα η οικογένεια που μένει στο σπίτι της οδού Σαράφη στο Ζεφύρι στην οποία βρέθηκε η «αδέσποτη» σφαίρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ωστόσο, όπως λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της μεζονέτας, κ. Κώστας Πιρσιμιτζής, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το σπίτι του δέχεται «άσκοπα» πυρά.

«Είναι η τρίτη σφαίρα που βρίσκουμε σε διάστημα ενός χρόνου και η δεύτερη το τελευταίο δίμηνο. Το Πάσχα είχαμε βρει άλλη μια και η δικαιολογία που μας είχαν πει ήταν το γλέντι λόγω των ημερών», λέει έντρομος ο κάτοικος του Ζεφυρίου και κρούει τον «κώδωνα» του κινδύνου για τα παιδιά που παίζουν στην αυλή του σπιτιού του.

IMG_20220525_062223


«Έχουμε συνεχώς εδώ παιδιά και παίζουν και τους τραβάμε στο πλάι για να μην γίνει το μοιραίο. Στη μεζονέτα μένουν 2 παιδιά και το ένα είναι μωρό», τονίζει.
parauyro
 

Ο κ. Πιρσιμιτζής κάνει λόγο για ένα καθεστώς τρόμου κάτω από το οποίο ζει όλη η περιοχή ενώ σημείωνει πως το καλοκαίρι «δεν μπορούμε ούτε να κρύβουμε τα παιδιά μας ούτε να αφήσουμε τα σπίτια μας».

Κλείσιμο
zefyri


«Πυροβολούν κάθε βράδυ λες και είσαι σε πόλεμο. Από τη γέφυρα και κάτω μην περάσεις γιατί μπορεί να σου ρίξουν καμία. Όλη η γειτονιά έτσι είναι. Και ο κόσμος φοβάται να μιλήσει για να μην στοχοποιηθεί», προσθέτει ο ίδιος.

Τέλος, περιγράφοντας στο protothema.gr το συμβάν της Κυριακής, ο κ. Πισιρμιτζής λέει πως δεν άκουσε πυροβολισμό πάρα μόνο τον κρότο από το σπασμένο τζάμι που τον σήκωσε από το κρεβάτι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8lqbvxwg6p)


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Πόσο μολυσματική είναι, ποιοι θα εμβολιάζονται

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Μυστήριο με τα κίνητρα του έφηβου που σκότωσε 19 παιδιά και 2 ενήλικους

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης