Φωτιάξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε τουριστικό λεωφορείο που βρισκόταν στον Μπράλο.
Η πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει στις 13:30 μ.μ και έσπευσε με 14 πυροσβέστες και 7 οχήματα που επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το λεωφορείοπριν φτάσει η πυροσβεστική, ενώ δεν κινδύνευσε κανείς.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr,στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 30 παιδιά πρόσκοποι, που ανήκουν σε σύλλογο του Αγρινίου και επέστρεφαν το μεσημέρι της Πέμπτης από εκδρομή. Όταν ανέβαιναν τις στροφές έξω από τη Λαμία, το λεωφορείο άρχισε να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός με ψυχραιμία ακινητοποίησε το λεωφορείο και κατέβασε τα παιδιά και τους συνοδούς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.