Αναστάτωση δημιουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/4) στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ένα παλιό σπίτι στη συμβολή των οδών Δούκα και Κοτοπούλη κατέρρευσε ξαφνικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, επικράτησε ένας εκκωφαντικός θόρυβος στην περιοχή, ενώ σύννεφο σκόνης σηκώθηκε στον ουρανό.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δρόμος γέμισε με συντρίμμια και πέτρες. Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιον τραυματισμό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.