Ένας άνδρας 33 ετών τραυματίστηκε από σφαίρα πυροβόλου όπλου στα Ανώγεια χωρίς η ζωή να διατρέχει κίνδυνο, σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Μετόχι.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ένας 32χρονος, κάτοικος Ανωγείων, λόγω προσωπικών διαφορών μετέβη στον χώρο εργασίας του θύματος όπου και πυροβόλησε στο έδαφος για εκφοβισμό. Θραύσμα σφαίρας βρήκε το θύμα στην πατούσα και αμέσως ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Από την Αστυνομία αναζητείται ο δράστης ενώ σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων, πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό. Οι δύο άνδρες έχουν συγγενική σχέση ενώ εδώ και χρόνια υπάρχει ένταση μεταξύ τους, για προσωπικές και όχι κτηματικές διαφορές, η οποία έδειχνε το τελευταίο διάστημα μετά και την παρέμβαση τρίτων να έχει ομαλοποιηθεί.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.