Κτηνοτρόφος από το Βόλοδιαθέτει τις κατσίκες του προς «ενοικίαση» με σκοπό τη ψυχοθεραπεία.
Η αγγελία του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, κ. Βασίλη , έγινε viral καθώς προσφέρει τα ζώα που έχει στην κατοχή του επειδή πιστεύει πως μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα να ηρεμήσει.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κτηνοτρόφος σημείωσε πως «το να έρθεις σε επαφή με το ζωικό βασίλειο είναι η θεματική ωρίμανση του ανθρώπου», συμπληρώνοντας πως «όταν κάποιος έχει οικόσιτο, αποτελεί μια πνευματική ένδειξη ότι είναι κάποιος ανεβασμένος στην εξέλιξή του».
Ο Βολιώτης διαθέτει τα κατσίκια του είτε σε μικρή ηλικία, μαζί με το απαραίτητο μπιμπερό, στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ είτε μεγαλύτερο στην τιμή των 50 ευρώ. Μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρχει χώρος για το ζώο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjdzfd95o9g1)
Δέιτε βίντεο: Βόλος: Κτηνοτρόφος προσφέρει τα κατσίκια του για... ψυχοθεραπεία - Η viral αγγελία
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»