Φάρσαλα: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν ποδηλάτη και γυναίκα που πήγε να τον σώσει

Φάρσαλα: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν ποδηλάτη και γυναίκα που πήγε να τον σώσει

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση

thes_machairi_intime
“Οργώνουν” τα Φάρσαλα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για να εντοπίσουν τέσσερις ανήλικους Ρομά που επιτέθηκαν χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σε έναν 30χρονο ο οποίος περνούσε με το ποδήλατό του τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα!

Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν δέχθηκε την επίθεση ο ανυπεράσπιστος ποδηλάτης και αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με τη μητέρα του, που είδαν τη βίαιη σκηνή. Όμως, δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση από τους μαινόμενους ανήλικους, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή!

Τόσο ο 30χρονος όσο και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση.


Ειδήσεις σήμερα:

Το ματωμένο πανάκι της Ίριδας δείχνει δολοφονία

H «Παλιά φρουρά» της μικρής οθόνης ξέρει από... Πισπιρίγκου

Το σχέδιο για την ακρίβεια: Ρεύμα σε τιμές προ κρίσης από τον Μάιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης