“Οργώνουν” τα Φάρσαλα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για να εντοπίσουν τέσσερις ανήλικους Ρομά που επιτέθηκαν χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σε έναν 30χρονο ο οποίος περνούσε με το ποδήλατό του τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα!
Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν δέχθηκε την επίθεση ο ανυπεράσπιστος ποδηλάτης και αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με τη μητέρα του, που είδαν τη βίαιη σκηνή. Όμως, δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση από τους μαινόμενους ανήλικους, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή!
Τόσο ο 30χρονος όσο και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.