Θεσσαλονίκη: «Είδε τη μητέρα του χτυπημένη κι έγινε το έλα να δεις» λέει ο παππούς του 17χρονου που μαχαίρωσε τον πατριό του

Θεσσαλονίκη: «Είδε τη μητέρα του χτυπημένη κι έγινε το έλα να δεις» λέει ο παππούς του 17χρονου που μαχαίρωσε τον πατριό του

Όσα είπε για τη σχέση του ζευγαριού και τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ο παππούς του ανήλικου στο protothema.gr - «Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο σοβαρά» - Σώος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 36χρονος άντρας - Το χρονικό της υπόθεσης

thessaloniki-17xronos
Σε βίαιο επεισόδιο κατέληξε ο άσχημος τσακωμός ενός ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 36χρονος άνδρας άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με την σύντοφό του, μπροστά στα μάτια  του  17χρονου  γιου της.  Τότε, ήταν που ο ανήλικος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο  και του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν ο ανήλικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μπροστά στη θέα του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την μητέρα του. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο 36χρονος  φέρεται να κακομεταχειριζόταν συχνά τη γυναίκα.

Όπως υποστήριξαν και οι  γείτονες τους στην περιοχή της Πυλαίας, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 36χρονος άντρας τσακώθηκε για ακόμη μια φορά με την σύντροφο του, τότε ο νεαρός γιος της επιτέθηκε στον «πατριό» του με το μαχαιρί, καθώς δεν άντεχε να βλέπει την μητέρα του σε αυτή την κατάσταση.

Ο παππούς του 17χρονου μίλησε στο protothema.gr και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο εγγονός του είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ ο εγγονός μου είδε την μητέρα του χτυπημένη και έγινε το έλα να δεις. Έχουν υπάρξει ξανά μικρότερα προβλήματα μεταξύ της κόρης μου, του γαμπρού μου και του παιδιού. Στην κουζίνα του σπιτιού, είχε η κόρη μου ένα μικρό μαχαίρι. Το τι ακριβώς έγινε και πως πήρε στα χέρια του το μαχαίρι δεν γνωρίζω. Όλοι τους, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους και ο γαμπρός και ο μικρός. Με τον εγγονό μου έχουμε άλλη σχέση. Μου έλεγε πολλές φορές τι γινόταν. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε χθες βράδυ, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι υπήρξε φασαρία. Αν ήτανε 1,5 πόντο πιο μακρύ το μαχαίρι, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο σοβαρά».
thessaloniki-17xronos__1_
thessaloniki-17xronos__2_
Κλείσιμο

Το χρονικό της επίθεσης με το μαχαίρι

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας 17χρονος, ο οποίος επιτέθηκε στον πατριό του και τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Πυλαίας.

Στις 11 το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας. Αστυνομικοί, που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο σημείο, αντίκρισαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση από το στίγμα του επεισοδίου. Του ζήτησαν να σταματήσει και εκείνος άρχισε να τρέχει. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα. Τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται. Απέδωσε την πράξη του στη βίαιη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο 36χρονος πατριός του προς την 43χρονη μητέρα του.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 17χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον 36χρονο πατριό του και του κατάφερε περίπου δέκα χτυπήματα. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Ειδήσεις σήμερα

Άγρια επεισόδια «πυροδότησαν» στη Σουηδία οι συγκεντρώσεις ακροδεξιών που ήθελαν να κάψουν το Κοράνι

Σοβαρό τροχαίο για την αντιδήμαρχο Αλίμου - «Είχα Άγιο, αν ήμουν μόνη μου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Εφόσον υπάρξει μείωση του ΦΠΑ θα είναι για λίγα προϊόντα, λέει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης