Η απάντηση της πρεσβείας του Μπαγκλαντές για το άγριο ξύλο σε εκδήλωση

Η απάντηση της πρεσβείας του Μπαγκλαντές για το άγριο ξύλο σε εκδήλωση

Δεν διοργανώσαμε εμείς την εκδήλωση, λέει σε ανακοίνωσή και ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τον εορτασμό των 50 χρόνων διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα

baglades
Επιβεβαιώνει το άγριο ξύλο σε εκδήλωση της κοινότητας του Μπαγκλαντές η πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα στην οποία φέρεται να συμμετείχε μεταξύ άλλων  και ο υπουργός Πολιτισμού της χώρας.

Εμφανώς θορυβημένοι από την έκταση που έλαβε το συμβάν, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα κινητού τηλεφώνου, και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα με ανακοίνωσή της έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν διοργανώθηκε από την πρεσβεία αλλά από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών.

Διευκρίνισε μάλιστα πώς ουδεμία σχέση έχει με τον εορτασμό των 50 χρόνων διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα αλλά πως επρόκειτο για μία πολιτιστική εκδήλωση της κοινότητας.


Το βίντεο με την απίστευτης έκτασης ένταση που δημοσιεύθηκε στο Twitter έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αρχικά ακούγονται λογομαχίες και στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται πως υπήρξαν έντονες βιαιοπραγίες, ανάμεσα στο κοινό για άγνωστους λόγους.


Δείτο το βίντεο:




Ακολουθεί η ανακοίνωσή της πρεσβείας του Μπαγκλαντές για το περιστατικό

anakoinosipresveias
Τι είπε στο protothema.gr o πρόεδρος της Κοινότητας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα

Ο Αμπντούλ Κουντούς, πρόεδρος Κοινότητας Μπαγκλαντές στην Αθήνα, μίλησε στο protothema.gr για την συναυλία, αλλά και για τις κόντρες που δημιουργήθηκαν μεταξύ ατόμων από διαφορετικές ομάδες Μπαγκλαντεσιανών.

Κλείσιμο
Όπως είπε: «Η συναυλία έγινε στο θέατρο Τριανόν στην οδό Κοδριγκτώνος Όλα κυλούσαν μια χαρά όταν προς το τέλος της βραδιάς ξεκίνησε στα ξαφνικά μια φασαρία μεταξύ δυο ατόμων από διαφορετικές ομάδες Μπαγκλαντεσιανών. Την συναυλία αυτή όλοι την θέλαμε απλά υπήρχαν θέματα με την διοργάνωση. Άλλοι συμφωνούσαν και άλλοι όχι σε κάποια θέματα. Δυστυχώς οι διαφορές αυτές μεταφέρθηκαν και στην συναυλία με αποτέλεσμα να υπάρχει κόντρα καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Τσακώθηκαν άσχημα η αλήθεια είναι αυτή. Προσπαθήσαμε να μπούμε στη μέση να τους χωρίσουμε αλλά ήταν δύσκολο. Υπάρχουν διαφορές εδώ στις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί δυστυχώς».




Ειδήσεις σήμερα:

Όλα τα «μυστικά» του νέου ΕΝΦΙΑ σε 4 βήματα

Ρωσία: Η σορός 23χρονου μοντέλου που είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν, βρέθηκε ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της

The Bricklayer: Με Άαρον Έκχαρτ ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης