Επεισόδιο σε εκδήλωση της πρεσβείας Μπαγκλαντές: «Υπήρχαν διαφορές», λέει στο protothema.gr o πρόεδρος της ελληνικής Κοινότητας

Επεισόδιο σε εκδήλωση της πρεσβείας Μπαγκλαντές: «Υπήρχαν διαφορές», λέει στο protothema.gr o πρόεδρος της ελληνικής Κοινότητας

Τη συναυλία διοργάνωσε η Πρεσβεία του Μπαγκλαντές - Παραβρέθηκε και ο υπουργός πολιτισμού K. M. Khalid, ο οποίος το απόγευμα θα συναντηθεί με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου πολιτισμού

bangladesh_2
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε χθες το βράδυ ο συναυλιακός χώρος του κινηματογράφου Τριανόν στην οδό Κοδριγκτώνος, όταν κατά την διάρκεια μουσικής βραδιάς αφιερωμένη στα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας - Μπαγκλαντές ξέσπασε φασαρία μεταξύ των καλεσμένων.

Η συναυλία που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Μπαγκλαντές, ξεκίνησε γύρω στις 8 το βράδυ και τελείωσε στις 11 ενώ παραβρέθηκε και ο υπουργός πολιτισμού του Μπαγκλαντές K. M. Khalid, ο οποίος το απόγευμα θα συναντηθεί με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου πολιτισμού.

Εκεί βρέθηκε και ο Αμπντούλ Κουντούς, πρόεδρος Κοινότητας Μπαγκλαντές στην Αθήνα, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr για την συναυλία, αλλά και για τις κόντρες που δημιουργήθηκαν μεταξύ ατόμων από διαφορετικές ομάδες Μπαγκλαντεσιανών:

«Η συναυλία έγινε στο θέατρο Τριανόν στην οδό Κοδριγκτώνος Όλα κυλούσαν μια χαρά όταν προς το τέλος της βραδιάς ξεκίνησε στα ξαφνικά μια φασαρία μεταξύ δυο ατόμων από διαφορετικές ομάδες Μπαγκλαντεσιανών.

Την συναυλία αυτή όλοι την θέλαμε απλά υπήρχαν θέματα με την διοργάνωση. Άλλοι συμφωνούσαν και άλλοι όχι σε κάποια θέματα. Δυστυχώς οι διαφορές αυτές μεταφέρθηκαν και στην συναυλία με αποτέλεσμα να υπάρχει κόντρα καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Τσακώθηκαν άσχημα η αλήθεια είναι αυτή. Προσπαθήσαμε να μπούμε στη μέση να τους χωρίσουμε αλλά ήταν δύσκολο. Υπάρχουν διαφορές εδώ στις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί δυστυχώς».



Ειδήσεις σήμερα:

Η σορός 23χρονου μοντέλου που είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν, βρέθηκε ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της

Omicron 2: Αυξήθηκαν 63% τα κρούσματα μέσα σε δύο εβδομάδες

Όλα τα «μυστικά» του νέου ΕΝΦΙΑ σε 4 βήματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης