Χανιά: Γερμανοί χάκερ μετέφεραν 83.000 ευρώ από λογαριασμό 47χρονου επιχειρηματία

Χανιά: Γερμανοί χάκερ μετέφεραν 83.000 ευρώ από λογαριασμό 47χρονου επιχειρηματία

Για καλή τύχη του επιχειρηματία από τα Χανιά, η τράπεζα πρόλαβε να ακυρώσει κάποιες από τις συναλλαγές, με αποτέλεσμα να «σώσει» 12.000 ευρώ από το τελικό ποσό που μεταφέρθηκε

ilektroniki-apati
Ούτε καν φανταζόταν ένας 47χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά τι θα ακολουθούσε, όταν προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια συναλλαγή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν εφικτή. Τα όσα πληροφορήθηκε από την τράπεζα του, τον έκαναν να «παγώσει».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δέχθηκε την Δευτέρα, από τον λογαριασμό του είχαν γίνει ύποπτες συναλλαγές με μεταφορά ποσού ύψους 83.000 ευρώ σε άγνωστο τραπεζικό λογαριασμό τράπεζας στην Γερμανία! Μάλιστα, το συνολικό ποσό που μεταφέρθηκε μέσα σε μόλις επτά λεπτά με εμβάσματα σε διάφορους λογαριασμούς του εξωτερικού έφτανε τα 95.000 ευρώ!

Για καλή τύχη του επιχειρηματία, η τράπεζα πρόλαβε να ακυρώσει κάποιες από τις συναλλαγές, με αποτέλεσμα να «σώσει» 12.000 ευρώ από το τελικό ποσό που μεταφέρθηκε. Ο 47χρονος κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια, που ερευνά για να ανακαλύψει σε ποιους ανήκουν οι λογαριασμοί που μεταφέρθηκε το ιλιγγιώδες ποσό.

Ειδήσεις σήμερα:

Άστατος ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πότε μπαίνει τέλος στις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

Γεωπολιτική «ψήφος» Μητσοτάκη στο LNG για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης