Euroferry Olympia: Η απανθρακωμένη σορός Έλληνα οδηγού βρέθηκε μέσα σε φορτηγό
Ο άτυχος άνδρας είναι ο 58χρονος Ευάγγελος Μαλεσιάδας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, που ανέβηκαν εκ νέου στο φλεγόμενο πλοίο, εντόπισαν τη σορό σε καμπίνα φορτηγού στο γκαράζ 2 - Σε εξέλιξη η επιχείρηση αναζήτησης επιζώντων
Ο εκπρόσωπος του Λιμενικού, πλωτάρχης Νίκος Αλεξίου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι θα βρεθούν και άλλοι επιζήσαντες στο φλεγόμενο πλοίο και γι' αυτό συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης.
Μετά τη διάσωση του Λευκορώσου οδηγού, αλλά και την τραγωδία με το απανθρακωμένο πτώμα, ο αριθμός των αγνοούμενων είναι δέκα.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, διασώστες της ΕΜΑΚ είχαν να ανέβουν και πάλι στο πλοίο, αναζητώντας επιζώντες.
Με τη θερμοκρασία να έχει πέσει λόγω της συνεχούς διαδικασίας ψύχρανσης του πλοίου με νερό, άνοιξαν τις πυροστεγείς πόρτες που οδηγούν στο γκαραζ 2 και το βρήκαν γεμάτο τοξικά αέρια. Οι πόρτες του γκαράζ κλείνουν, όταν το πλοίο αποπλέει και ανοίγουν μόνο με κωδικούς που έχει το πλήρωμα.
Κλείσιμο
Πάνω στο πλοίο επιχειρούν και Ολλανδοί από την εταιρεία Smit Salvage, που έχει αναλάβει την επιχείρηση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.