Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στα Ζωνιανά

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στα Ζωνιανά

Σε έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν, μεταξύ άλλων, δυο κιλά και 552 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο πιστόλια

Hrakleio-narkwtika-opla
Τρία αδέλφια και ένας συγχωριανός τους από τα Ζωνιανά του Δήμου Μυλοποτάμου συνελήφθησαν στην ευρύτατη επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης, κατά την διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και παράνομα όπλα.

Όλα ξεκίνησαν από πληροφορίες ότι ένας διακινητής ναρκωτικών από περιοχή της Χερσονήσου είχε κλείσει ραντεβού με τους "προμηθευτές" του, τα στοιχεία των οποίων ήταν γνωστά στις αρχές. Οι άνδρες της Δίωξης οργάνωσαν επιχείρηση σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης, της Ο.Π.Κ.Ε., των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, Μεσσαράς και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πεζών Περιπολιών Ηρακλείου και της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και εντόπισαν τους μεταφορείς των ναρκωτικών, έναν 39χρονο και έναν 36χρονο συγχωριανό του, να κινούνται με δύο αγροτικά φορτηγάκια 4Χ4.

Τους σταμάτησαν σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, έκαναν έλεγχο στα οχήματα και κατέσχεσαν δυο κιλά και 552 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά. Την ίδια ώρα, η Ε.Κ.Α.Μ. έκανε έφοδο στα σπίτια τους στα Ζωνιανά και σε αυτό του 39χρονου συνέλαβε τους αδελφούς του ηλικίας 37 και 36 χρόνων, καθώς βρήκε δυο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, έξι γεμιστήρες, 792 φυσίγγια, 200 σπόροι κάνναβης και 9.670 ευρώ προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Τα δύο αγροτικά κατασχέθηκαν ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Όλοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα στον ανακριτή και από τα τρία αδέλφια αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο 37χρονος και ο 36χρονος, ενώ ο 39χρονος μαζί με τον 36χρονο που μετέφεραν τα ναρκωτικά παραμένουν κρατούμενοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Δεν είμαι πρωθυπουργός των μνημονίων, θα βάλω τέλος στην περιπέτεια της τελευταίας 10ετίας

Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία για τη δολοφονία του Άλκη – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης