Δολοφονία Άλκη: Δεν χτύπησα κανέναν και δεν κρατούσα μαχαίρι, υποστηρίζει ο 20χρονος Αλβανός

Δολοφονία Άλκη: Δεν χτύπησα κανέναν και δεν κρατούσα μαχαίρι, υποστηρίζει ο 20χρονος Αλβανός

Για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 6 από τους κατηγορούμενους

20xronos_dikastiria_alkis_dolofonia
Προθεσμία για τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έλαβε ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη και είχε διαφύγει στην πατρίδα του. 

Ο 20χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και ισχυρίστηκε ότι δεν κρατούσε κάποιο αντικείμενο και δε χτύπησε κανέναν, παρά μόνο καταδίωξε κάποια άτομα. «Ήμουν στο αυτοκίνητο, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο, δεν κατάφερα κανένα χτύπημα σε κανέναν. Απλώς καταδίωξα κάποια άτομα», μετέφερε για τον ίδιο ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος. 

O 20χρονος παραδόθηκε αρχικά χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς. Τον συνόδευε ο πατέρας του, ο οποίος αφού τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού μεταφέρθηκε στη μία τα ξημερώματα από την Κρυσταλλοπηγή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ».
Δήλωση δικηγόρου 20χρονου από την Αλβανία - GRTimes.gr


Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είναι από τις 09:30 το πρωί και οι άλλοι 4 κατηγορούμενοι που κατηγορούνται για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού και της παρέας του, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών και ο 25χρονος, τον οποίο φέρεται να έδειξε ο 21χρονος χθες στην κατάθεση του ως τον άνθρωπο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον Άλκη, αναμένεται να απολογηθούν στην 7η τακτική Ανακρίτρια.  Μέχρι στιγμής προφυλακίστηκαν για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι.

Κλείσιμο
 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Η σπάνια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη - «Ήθελα να μεγαλώσω άνδρες», λέει για τα παιδιά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης