Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια και οι άλλοι 4 κατηγορούμενοι για την επίθεση

Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια και οι άλλοι 4 κατηγορούμενοι για την επίθεση

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί για το φονικό επεισόδιο εναντίον του 19χρονου και της παρέας του, έξι κατηγορούμενοι  - Απολογείται σήμερα και ο 25χρονος που «υπέδειξε» ως δολοφόνο χθες ο 21χρονος 

Συλληφθεντες-Αλκης-Δικαστηρια-2
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν περίπου στις 09:30 την Παρασκευή οι 4 κατηγορούμενοι που θα απολογηθούν σήμερα για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού και της παρέας του, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών και ο 25χρονος, τον οποίο φέρεται να έδειξε ο 21χρονος χθες στην κατάθεση του ως τον άνθρωπο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον Άλκη, αναμένεται να απολογηθούν στην 7η τακτική Ανακρίτρια.

Μέχρι στιγμής προφυλακίστηκαν για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι
Στο Δικαστικό Μέγαρο ακόμη τέσσερις κατηγορουμενοι για την δολοφονία του Άλκη - GRTimes.gr
 
Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επιβεβαίωσε την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και τον θάνατο του Αλκη Καμπανού.

«Φαίνεται και είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ακόμα εμπλεκόμενος» ανέφερε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους«Υπάρχει ακόμη ένας ύποπτος που θα συλληφθεί και με αυτό η αστυνομία θεωρεί πως θα έχει ολοκληρώσει τις συλλήψεις», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα απαντώντας σε δημοσιεύματα περί «μεγάλου» εκείνου που παραμένει ασύλληπτος ξεκαθάρισε πως «Για το κράτος και την Αστυνομία δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος».


Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Οικογενειακή τραγωδία στο Όρεγκον: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης