Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο - Οι άνεμοι φτάνουν τα 10 μποφόρ
Όσον αφορά τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια εκετελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλουαπό τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι, σύμφωνα με την Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία, κατά τόπους φθάνουν τα 10 μποφόρ.
Όσον αφορά τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια εκετελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Επίσης, κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσα-Αιδηψός, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Λιμένας Θάσου-Σαμοθράκη. Τέλος, κλειστό παραμένει το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό θα είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.