Το δράμα ενός 12χρονου: Μετά τους φυσικούς του γονείς, έχασε τώρα και τους θετούς από κορωνοϊό
Το 12χρονο αγόρι είχε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς - Την ανατροφή του παιδιού αναμένεται να αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα
Με τρόπο σοκαριστικό, χτύπησε ξανά η μοίρα ένα μικρό παιδί, στοΒαρθολομιό Ηλείας, καθώς ορφάνεψε για δεύτερη φορά, μόλις στα 12 του χρόνια.
Συγκεκριμένα, ο 12χρονος, που είχε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς, πρόσφατα έχασε και τους θετούς, οι οποίοι πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊού, με λίγες μέρες διαφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, την ανατροφή του παιδιού, θα αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα, ο οποίος μένει στην Αυστραλία, και αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Ηλεία έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.