Καρδίτσα: Δουλειές με... «φούντες» σε κλειστό κατάστημα στους Σοφάδες

Καρδίτσα: Δουλειές με... «φούντες» σε κλειστό κατάστημα στους Σοφάδες

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές βρέθηκαν περίπου 800 γραμμάρια κάνναβης καθώς κι ένα περίστροφο - Συνελήφθησαν οι δράστες

σοφαδες
Το οικογενειακό τους κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων, που δεν λειτουργεί την τελευταία διετία, χρησιμοποιούσαν δυο συγγενείς για να κρύβουν σημαντικές ποσότητες κάνναβης που προερχόταν από φυτεία την οποία είχαν «ξηλώσει». Ο ένας, μάλιστα, αντιστάθηκε όταν συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας εντόπισαν τον έναν από τους δράστες να επιβαίνει σε Ι.Χ. φορτηγό και τον εγκλώβισαν, αλλά εκείνος τους... κλώτσησε προσπαθώντας να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει! Αμέσως μετά, συνελήφθη στο σπίτι του ο συνεργός του και κατασχέθηκε ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια που κατείχε παράνομα, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Ακολούθησε έρευνα στο κλειστό κατάστημα, όπου βρέθηκαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 232,9 γραμμαρίων, μία σακούλα με φύλλα κάνναβης βάρους 400 γραμμαρίων, αποξηραμένοι κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης με «φούντες» βάρους ενός κιλού και 163 γραμμαρίων και ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,67 μέτρου με «φούντες».

Οι δυο συγγενείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργαντάς: 15.000 πολίτες εμβολιάστηκαν μετά την επιβολή του προστίμου

Τον Απρίλιο η απόφαση για το ύψος της αύξησης του κατώτατου μισθού, λέει ο Χατζηδάκης

Σε πλήρη ετοιμότητα οι δήμοι της Αττικής ενόψει του επερχόμενου χιονιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης