Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Αλλαγές στις θέσεις για 1.468 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, τι τροποποιείται στην 13Κ/2021

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Αλλαγές στις θέσεις για 1.468 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, τι τροποποιείται στην 13Κ/2021

Με τροποποίηση της προκήρυξης, το ΑΣΕΠ πραγματοποίησε ανακατανομή των θέσεων, αλλαγές στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα ορισμένων ειδικοτήτων καθώς επίσης θέσεις σε συγκεκριμένους δήμους της χώρας διαγράφονται τελείως από την προκήρυξη

asep-proslipseis-dimoi
Σημαντικές αλλαγές προκύπτουν στην κατανομή των θέσεων και στους αποδεκτούς τίτλους σπουδών στην  προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 1.468 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΤΑ και δήμους, που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

Με τροποποίηση της προκήρυξης, το ΑΣΕΠ πραγματοποίησε ανακατανομή των θέσεων, αλλαγές στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα ορισμένων ειδικοτήτων καθώς επίσης θέσεις σε συγκεκριμένους δήμους της χώρας διαγράφονται τελείως από την προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Διαβάστε ΕΔΩ τις αλλαγές στην προκήρυξη

Ειδήσεις σήμερα:

Ειδική άδεια σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: Πώς θα παίρνουν άδεια γονείς παιδιών που νοσούν από κορωνοϊό, όλη η τροπολογία

Τα Rafale στην Ελλάδα: Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους στην Τανάγρα

Καϊλή: Τι σημαίνει η εκλογή της στην αντιπροεδρία της ευρωβουλής -Nέα θητεία, με θρίλερ για Παπαδημούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης