Νέα υπόθεση που σοκάρει: 16χρονη καταγγέλλει παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Νέα υπόθεση που σοκάρει: 16χρονη καταγγέλλει παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κάθε κατηγορία και δεν του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη - Τι λέει η δικηγόρος του ανήλικου κοριτσιού

aselgeia-main
Μήνυση σε βάρος παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται αυτή την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση κατέθεσε μία 16χρονη, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι επέστρεφε σπίτι της, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του, για να της κάνει μασάζ. Η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch8v28jsp8tt-sf)


Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και έκαναν καταγγελία, με τις Αρχές να επικοινωνούν με τον παίκτη τηλεφωνικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, είπε στην εκπομπή πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της 16χρονης και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε».

Κλείσιμο
«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατερίνα Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου»

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα φέρνει στη δημοσιότητα το protothema

Η Ρομπέρτα Μετσόλα νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης