Κατερίνα Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου»

Κατερίνα Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου»

Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ δεν έκανε αναφορά στον τραγουδιστή Stan, που μέσα στο σαββατοκύριακο ανέφερε πως βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari - Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

monogioy-ferrari-arthro
Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και αδερφή του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα, απηύθυνε τις ευχαριστίες της, έξω από την εκκλησία στη Μύκονο που τελείται η εξόδιος ακολουθία, στους ανθρώπους που το μοιραίο βράδυ βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του αδερφού της και της συζύγου του.

«Ευχαριστω όλο τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης, ήταν πολύ καλό παιδί ο αδερφός μου, αθόρυβο, δεν έλεγε τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για την ψυχή του. Είναι τώρα στα χέρια του Χριστού και είναι καλά. Ευχαριστώ που σεβαστήκαμε τη στιγμή.  Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν από την πόρτα του συνοδηγού την Αθηνά και τον αδερφό μου... να κοιμάται» είπε αρχικά η Κατερίνα Μονογυιού.




Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν υπήρχε άλλο πρόσωπο που βοήθησε στους απεγκλωβισμούς, η κ. Μονογυιού είπε: «Όχι, δεν υπήρχε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch8twlr2182h-se)

Κλείσιμο
Θυμίζεται πως το σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής Stan αποκάλυψε πως ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τωρα» στο Mega ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είδε το τροχαίο δυστύχημα και σταμάτησε προκειμένου να βοηθήσει: «Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν ειχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πονάω, δεν βλέπω». Φανερά αναστατωμένος από το τραγικό τροχαίο πρόσθεσε ακόμη: «Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί».

Είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο επιχειρηματία

Στη Μύκονο έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να τον υποδεχτούν, όπως και οι κολλητοί του που τον συνόδευσαν στη μοιραία βόλτα με τη Ferrari.

Kόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ενώ  ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο Μυκόνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, την ίδια ώρα που η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου παραμένει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.   Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, αδελφή του Τζώρτζη, μαζί με τα μέλη της οικογένειας, όλοι τους συντετριμμένοι, τον αποχαιρέτησαν μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Εκεί και πολλοί συνεργάτες του επιχειρηματία που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη είναι και η πρώην σύζυγος του Τζώρτζη, μαζί με την οποία είχε αποκτήσει και το πρωτότοκο παιδί του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στη Μύκονο έφτασε η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού





Στη Μύκονο η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού




IMG_7197
IMG_7198
IMG_7199
IMG_7200


monogios_kideia_-_3_
monogios_kideia_-_1_
monogios_kideia_-_4_
monogios_kideia_-_2_




Δείτε βίντεο: Κατερίνα Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου»
Κατερίνα Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη, που απεγκλώβισαν...



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα φέρνει στη δημοσιότητα το protothema

Η Ρομπέρτα Μετσόλα νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Τι έκανε ο Ερντογάν στην Αλβανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης