Φωτογραφία-ντοκουμέντο της μοιραίας Ferrari 488 Pista λίγο πριν την πάρει στα χέρια του ο Τζώρτζης Μονογυιός

Φωτογραφία-ντοκουμέντο της μοιραίας Ferrari 488 Pista λίγο πριν την πάρει στα χέρια του ο Τζώρτζης Μονογυιός

Αυτό είναι  το κόκκινο super car που είχε παραγγείλει ο άτυχος Μυκονιάτης επιχειρηματίας από τη Γερμανία - Αποκλείει το ενδεχόμενο βλάβης στο σύστημα του αυτοκινήτου ο Σέρβος έμπορος

ferrari
Η Ferrari 488 Pista έχει μόλις πατήσει ελληνικό έδαφος μετά από πολύωρο ταξίδι στη νταλίκα που διακρίνεται στο βάθος και περιμένει το νέο της κάτοχο. Όπως θα δείτε στη σχετική φωτογραφία το αυτοκίνητο δεν διαθέτει πινακίδες και θα κυκλοφορούσε στην Αθήνα με γερμανικές τσολ για ένα έως δυο μήνες, ωσότου ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτελωνισμού του.

Η Ferrari ξεφορτώθηκε από την νταλίκα σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ, απέναντι από το Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί είχε κλειστεί το ραντεβού του Τζώρτζη Μονογυιού με τον οδηγό της νταλίκας για να παραλάβει το πανάκριβο όχημα. Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ όταν ο επιχειρηματίας έφτασε στο συγκεκριμένο χώρο, συνοδευόμενος από φίλους του. Λίγη ώρα μετά θα έχανε απροσδόκητα τη ζωή του μέσα στο βολάν της Ferrari του.

IMG-20220118-WA0009


Ο Σέρβος έμπορος που πούλησε το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari στον Τζώρτζη Μονογυιό έναντι 450.000 ευρώ είχε πει στο protothema.gr πως το αυτοκίνητο ήταν σχεδόν καινούριο με μόλις 1.000 χλμ ενώ είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να προϋπήρχε κάποια βλάβη στα συστήματα του. Πρόσθεσε δε πως είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων


Κλοέ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με το αποτυχημένο photoshop

Βρέθηκε η πηγή του περίεργου ήχου στη Θεσσαλονίκη - Τι συμβαίνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης