Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Μπορεί να προσπάθησε να αποφύγει κάτι», λέει πραγματογνώμονας

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Μπορεί να προσπάθησε να αποφύγει κάτι», λέει πραγματογνώμονας

Ο κ. Μαδιάς εκτίμησε ότι η μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε στη νησίδα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο επειδή πιθανότατα, ο οδηγός ήθελε να αποφύγει κάτι

5480247
Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος μίλησε στο protothema.gr, ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο κ. Μαδιάς εκτίμησε ότι η μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε στη νησίδα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κορμό δέντρου επειδή πιθανότατα, ο οδηγός ήθελε να αποφύγει κάτι.

«Το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα μέχρι τη διαχωριστική νησίδα των δύο ρευμάτων ανά κατεύθυνση, μη έχοντας ίχνη πλαγίας ολίσθησης ή ίχνη τροχοπέδησης πάνω στο οδόστρωμα θα μπορούσε να παραπέμψει στην προσπάθεια του οδηγού να ήθελε να αποφύγει κάτι. Τώρα εμείς πιθανολογούμε χωρίς να έχουμε υλικό ή αποδεικτικά στοιχεία. Έχουμε τρεις διαβάσεις πεζών, μήπως παρενεβλήθη κανένας πεζός μπροστά στην αρχική κατεύθυνση του αυτοκινήτου και ο οδηγός στην προσπάθεια του να τον προσπεράσει μπήκε μέσα στη νησίδα και προσέκρουσε πάνω σε κορμό δέντρου;», είπε ο έμπειρος πραγματογνώμονας.

Tροχαίο με Ferrari - Δηλώσεις πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά


Την ιδια στιγμή πηγές της Τροχαίας τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Όπως έγινε γνωστό, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το πολυτελές αυτοκίνητο ο άτυχος οδηγός, η σορός του οποίου βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οσον αφορά τη σύζυγό του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Κλείσιμο
Σημειώνεται, τέλος, ότι προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κορωνοπάρτι» στην Ντάουνινγκ Στριτ ακόμα και την... παραμονή της κηδείας του Φιλίππου!

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης