Δεν την… σταμάτησε ούτε ο καιρός! Η 19χρονη Ζάρα Ράδερφορντ η οποία επιθυμεί να είναι η νεαρότερη γυναίκα στον κόσμο που κάνει το γύρο του κόσμου πιλοτάροντας η ίδια το αεροπλάνο της, κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Η άφιξή της στην πόλη του Ηρακλείου είχε προγραμματιστεί για χθες, Σάββατο, όμως οι καιρικές συνθήκες δεν της επέτρεψαν να προσεγγίσει κι έτσι σήμερα το πρωί προσπάθησε εκ νέου και μπόρεσε να προσγειωθεί.
Όπως βλέπετε και στις εικόνες του Creta24 ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, χαιρετώντας το φακό:
Την νεαρή κοπέλα υποδέχθηκε ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας ο οποίος της προσέφερε λουλούδια και τη συνεχάρηγια την προσπάθειά της.
Κλείσιμο
Η Ζάρα μαζί με το 300 κιλών μονοκινητήριο διθέσιο αεροσκάφος της, που είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και διαθέτει κινητήρα μόνο 100 ίππων, ξεκίνησε το ταξίδι της στις 18 Αυγούστου από το Βέλγιο και κινήθηκε δυτικά.
Επιθυμία της να ταξιδέψει 52.000 χιλιόμετρα και να επισκεφθεί 52 χώρες σε πέντε ηπείρους. Μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε Αγγλία, Ισλανδία, Καναδά, ΗΠΑ, Αλάσκα, Ρωσία, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία και αλλού, ενώ ακολουθεί η Βουλγαρία, η Σλοβακία, η Γερμανία και θα επιστρέψει στο Βέλγιο.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.