Θρίλερ στο Μενίδι: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον άντρα που απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του και μαχαίρωσε αστυνομικό

Θρίλερ στο Μενίδι: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον άντρα που απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του και μαχαίρωσε αστυνομικό

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, όπως λένε αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους

IMG_6583
Ανάστατοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Καραολή 66 στο Μενίδι, μιλούν στο protothema.gr για το επεισοδιακό βράδυ που έζησαν με έναν 49χρονο άνδρα, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του και απειλούσε ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με μια φιάλη υγραερίου.

Οι ένοικοι, όπως λένε αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους μέσα στη νύχτα ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την πολυκατοικία και χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να έρθουν οι αστυνομικοί σε διαπραγμάτευση μαζί του και να τον συλλάβουν αφού πρώτα μαχαίρωσε έναν αστυνομικό.

Nτοκουμέντο με τον άντρα που απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του και μαχαίρωσε αστυνομικό στο Μενίδι


Στις φωτογραφίες φαίνεται το αίμα από τον άτυχο αστυνομικό που προσπάθησε να τον αφοπλίσει ενώ στα βίντεο ακούγονται οι απειλές και οι ζημιές που προκαλεί ο 49χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του σκορπίζοντας τον τρόμο στους ένοικους της πολυκατοικίας.

Κλείσιμο
Ντοκουμέντο με τον άντρα που απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του και μαχαίρωσε αστυνομικό στο Μενίδι


«Η μάνα του είναι ήσυχη. Αυτή η γυναίκα δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι. Χτες το βράδυ, αυτός φώναζε, έβριζε και μας απειλούσε ότι θα μας χτυπήσει κι ότι θα μας σκοτώσει όλους με μαχαίρι . Η αστυνομία, μας είπε να εκκενώσουμε τα διαμερίσματά μας μέσα στην νύχτα. Μας απειλούσε ότι θα μας ανατινάξει με μια φιάλη υγραερίου κι ότι θα μας κάψει. Φύγαμε όλοι να σωθούμε. Ειχε έρθει το πυροσβεστικό όχημα, είχε έρθει το ΕΚΑΒ και μεγάλη διμοιρία αστυνομικών. Τον παρακάλαγαν τρεις ώρες για να βγει έξω και δεν έβγαινε. Ειχε ταμπουρωθεί μέσα και είχε ανοίξει τη στρόφιγγα της φιάλης του υγραερίου για να μας ανατινάξει. Τον αστυνομικό τον τραυμάτισε όταν μπήκε από το τζάμι για να τον συλλάβει , για να μπορέσει να τον αφοπλίσει , μπήκε μέσα στο διαμέρισμα με κίνδυνο τη ζωή του και τότε τον τραυμάτισε . Κράταγε μαχαίρι αυτός, έτσι άκουσα. Μας είχε διώξει η αστυνομία . Εμείς καλέσαμε τους αστυνομικούς γύρω στις δώδεκα τη νύχτα. Πρώτα τους είχε καλέσει ένας ηλικιωμένος γείτονας, ήρθαν οι αστυνομικοί την πρώτη φορά αλλά η μαμά του δεν άνοιξε την πόρτα. Τους είπε ότι κοιμόταν .Και μετά όταν έφυγε η αστυνομία άρχισε να χτυπάει πάλι τις πόρτες και να απειλεί . Και αναγκάστηκε ο γιος μου και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία , πάλι . Φοβηθήκαμε μην μας σκοτώσει . Χτύπαγε την πόρτα του σπιτιού του δυνατά , έσπαγε πράγματα και δεν μπορούσαμε να ησυχάσουμε και μας απειλούσε», λέει η κ.Ελένη, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.
menidi_pyrovolismoi


IMG_6584

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν περί την 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Καραολή στο Μενίδι όταν μετά από έναν έντονο καβγά, ο 49χρονος γιος, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα πήρε όμηρο την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους απειλώντας πως θα την σκοτώσει. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές αλλά και τις απειλές του άνδρα, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και διαπραγματευτής.

Μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να βγάλει τη μητέρα από το σπίτι αλλά την στιγμή της σύλληψης του 49χρονου, αυτός κατάφερε και μαχαίρωσε έναν αστυνομικό ο οποίος και νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστος ιερέας 47 ετών και πατέρας πέντε παιδιών πέθανε από κορωνοϊό

Όταν ο Πούτιν δούλευε ως... «ταξιτζής» - «Είναι δυσάρεστο να μιλάω γι' αυτό»

Η Όμικρον εξαπλώνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς, λέει ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης