Μαφιόζικη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι: Τους συσχετισμούς στην αθηναϊκή νύχτα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι: Τους συσχετισμούς στην αθηναϊκή νύχτα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Τι δείχνει η πρώτη ανάγνωση των δεδομένων για τη δολοφονία

pygmaxos-5
Στις ανακατατάξεις αντίπαλων ομάδων για την κυριαρχία στη νέα νύχτα της Αθήνας, αναζητούν οι αστυνομικοί τον δολοφόνο του 35χρονου πυγμάχου στο Γαλάτσι.

Ο «ανηψιός» όπως ήταν το προσωνύμιο του στη νύχτα, καθώς ήταν το δεξί χέρι του επονομαζόμενου «Κεφάλα», του 58χρονου αρχηγού που δολοφονηθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε καντίνα στη Μεταμόρφωση, θεωρούνταν ο διάδοχος του, κάτι που από ότι φαίνεται οδήγησε στο να σφραγιστεί συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, προσπαθούν μέσα από μαρτυρίες δικών του ανθρώπων και καταθέσεις προσώπων που γνωρίζουν τι παίζεται στη νέα αθηναική νύχτα, ποιοι κινούν τα νήματα και καθορίζουν τις ισορροπίες ανακατεύοντας την τράπουλα να διαπιστώσουν το κίνητρο, τους εκτελεστές αλλά και τον ηθικό αυτουργό. Η πρώτη ανάγνωση των δεδομένων δείχνει ότι πιθανότατα σχετίζεται με την εκτέλεση του «Κεφάλα» στην οποία ήταν παρών καθώς ήταν το δεξί του χέρι.

Οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων μιλούν για έναν τύπο σωματώδη που του έστησε καρτέρι έξω από αθλητικό όμιλο πυγμαχίας στο Γαλάτσι και τον εκτέλεσε με 7 σφαίρες πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκε. Παράλληλα, ερευνούν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν ύποπτα κινητά ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και κάμερες της περιοχής για να διαπιστωθεί το δρομολόγιο των δραστών.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγγενείς και ειδικός ψυχολόγος θα ενημερώσουν τα παιδιά πως ο πατέρας σκότωσε την μητέρα τους στη Λακωνία

Eurogroup: Πράσινο φως για την Ελλάδα, επιφυλάξεις για την πορεία της μετάλλαξης Omicron

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και σήμερα - Προβλήματα χθες το βράδυ σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης