«Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ, είμαι δίπλα της», λέει ο σύζυγος της 44χρονης που κατήγγειλε βιασμό στη Λάρισα

«Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ, είμαι δίπλα της», λέει ο σύζυγος της 44χρονης που κατήγγειλε βιασμό στη Λάρισα

«Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της», είπε ο σύζυγος της 44χρονης εκπαιδευτικού που κατήγγειλε βιασμό από προϊστάμενό της στη Λάρισα

sexual_abuse_ginaika_art2
«Θα είμαι δίπλα της να την βοηθήσω στον αγώνα της» δήλωσε ο σύζυγος της 44χρονης Λαρισαίας εκπαιδευτικού που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον προϊστάμενό της.

Ο σύζυγος της εκπαιδευτικού μίλησε στον Alpha, σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο για τον ίδιο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η αποκατάσταση της υγείας της 44χρονης.

Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης Λαρισαίας που κατήγγειλε βιασμό από τον προϊστάμενό της


Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν εστιάζουμε στην υπηρεσιακή του κατάσταση. Προτεραιότητα για εμάς είναι η αποκατάσταση της υγείας της συζύγου μου και φυσικά η απόδοση της δικαιοσύνης. Εκφράζω της ευγνωμοσύνη μου για τα γρήγορα αντανακλαστικά της εισαγγελικής αρχής, που εκτίμησε τα περιστατικά της πραγματικής διάστασης. Ήταν για εμάς μια μικρή δικαίωση για τα όσα ακούσαμε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Το πρώτο που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το θύμα, φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα και όχι ο βιαστής. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση. Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση».

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης