Ο νεαρός Ρομά φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 80χρονης στην Ιστιαία

Ο νεαρός Ρομά φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 80χρονης στην Ιστιαία

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού της μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της - Στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία

ΙΣΤΙΑΙΑ_80ΧΡΟΝΗ_EVIATHEMA
Στην παραδοχή του εγκλήματος σε βάρος 80χρονης στην Ιστιαία φέρεται να προχώρησε, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Ρομά που συνελήφθη νωρίτερα από τις αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο άντρας ομολόγησε τη δολοφονία που διαπράχθηκε στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Παρασκευής, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν σε κοντινό καταυλισμό Ρομά νεαρό, ο οποίος και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Στα παπούτσια του δράστη υπήρχαν υπολείμματα αίματος, ενώ την ίδια ώρα δεν παραδεχόταν την εγκληματική του ενέργεια, δηλώνοντας ότι εισήλθε εντός της οικίας αλλά δεν σκότωσε την 80χρονη.

Αυτήν την ώρα οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου και θα κρατηθεί έως το πρωί του Σαββάτου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας

«Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες σχετικά με εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης ημεδαπής, σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, σήμερα (29-10-2021) πρωινές ώρες στην Ιστιαία Ευβοίας.

Ο χώρος εξερευνάται από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Η 48χρονη είχε καταγγείλει τον 54χρονο στην Αστυνομία - Δεν του έγιναν ούτε συστάσεις!

Χαμός σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη: «Το πάτωμα το διαλύσαμε πάνω στο κέφι, έτσι κάνουμε εμείς στην Κρήτη»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση για τα δίδυμα στη 2η θέση με τα περισσότερα likes στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης