Θεία Λειτουργία του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη: Κατεβάζουν τις μάσκες για να προσκυνήσουν την εικόνα
Δεκάδες είναι οι πιστοί που έχουν σπεύσει προκειμένου να παρακολουθήσουν την αρχιερατική Θεία Λειτουργία - Στις 11 η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας, καθώς και των λειψάνων της εικόνας του Πολιούχου
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή των πιστών.
Δεκάδες είναι οι πιστοί που έχουν σπεύσει προκειμένου να παρακολουθήσουν την αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Αν και όποιος μπαίνει μέσα στην εκκλησία πρέπει να φοράει μάσκα και ενώ αστυνομικοί μοιράζουν μάσκες στην είσοδο σε όσους δεν έχουν, αρκετοί είναι αυτοί που για να προσκυνήσουν τις εικόνες έξω από τον Ναό τις κατεβάζουν, όπως βλέπετε στο βίντεο και τις φωτογραφίες.
Υπενθυμίζεται ότι στις 11:00 αναμένεται να ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας, καθώς και των λειψάνων της εικόνας του Πολιούχου, με τη συμμετοχή των πιστών.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.