Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έρχεται νέα επιδείνωση με χαλαζοπτώσεις - Ανησυχία για τις πυρόπληκτες περιοχές
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και σήμερα στη βόρεια Εύβοια - Πρόσκαιρες καταιγίδες και στην Αττική - Πού θα είναι πιο ισχυρά τα φαινόμενα
Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα Κυριακή.
Νέα επιδείνωση, όμως, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, ενώ δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις να συνοδεύονται από αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα και ενισχυμένους ανέμους.
Στο μεταξύ, στις περιοχές που θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις, το χαλάζι ενδέχεται να έχει σχετικά μεγάλο μέγεθος.
Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, ενώ στις περιοχές που θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής συμπεριλαμβάνεται η Βόρεια Εύβοια.
Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες του Κυριακής.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.