«Νταής» ηλικιωμένος τραυμάτισε αστυνομικό με... κεφαλιά!

«Νταής» ηλικιωμένος τραυμάτισε αστυνομικό με... κεφαλιά!

Είχε πάει να τον συλλάβει μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του για παραβίαση δικαστικής απόφασης

peripoliko_
Ακόμη και οι καλύτεροι... σέντερ φορ θα ζήλευαν το γερό κεφάλι ενός ηλικιωμένου «νταή», που δεν δίστασε να... κουτουλήσει έναν από τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του για παραβίαση δικαστικής απόφασης!

Η 61χρονη γυναίκα είδε ξαφνικά μπροστά της τον 68χρονο πρώην σύζυγό της, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ενώ το δικαστήριο του είχε απαγορεύσει να την πλησιάζει. Αφού διαπληκτίστηκε μαζί του χωρίς να καταφέρει να τον διώξει, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στο σπίτι.

Όμως, μόλις τους είδε ο 68χρονος, βγήκε εκτός εαυτού. Αφού τους εξύβρισε, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους και χτύπησε δυνατά με το κεφάλι του αυτό του ενός αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον! Παρά την αντίσταση που προέβαλε, τελικά συνελήφθη από τους υπόλοιπους και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Εκεί, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια, αντίσταση και παραβίαση δικαστικής απόφασης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Όμως, ο 68χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 61χρονης πρώην συζύγου του για εξύβριση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνη.



Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και γιος ανεμβολίαστοι πέθαναν από κορωνοϊό με διαφορά λίγες μέρες

Σουηδία: Γυναίκα πολιτικός θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την πρωθυπουργία

Παυλάκης: Ποιες παρελάσεις; Πάμε να σώσουμε τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης