Ελενα Πολυχρονοπούλου: Την έπιασαν την ώρα που «ξεφορτωνόταν» κοκαΐνη στην τουαλέτα

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Την έπιασαν την ώρα που «ξεφορτωνόταν» κοκαΐνη στην τουαλέτα

Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν πώς έφθασε η «λευκή κυρία» στον ποδοσφαιριστή, σύντροφο του μοντέλου, Δημήτρη Ρεγγινίδη, για να εντοπίσουν την πηγή της κοκαΐνης και φυσικά το πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι - Τα «παίρνει πάνω του» ο σύντροφος του μοντέλου

polyxronopoulou25-syntrofos3
Μπορεί ο 32χρονος σύντροφος της Λένιας Πολυχρονοπούλου να προσπαθεί να τα πάρει όλα πάνω του για το πώς βρέθηκαν τα 7.8 κιλά κοκαΐνης στη μαύρη βαλίτσα, όμως σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Μάλιστα, φέρεται ο 32χρονος άεργος να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

polyxronopoulou23
polyxronopoulou22
l3


Έτσι, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το ρόλο της 28χρονης Λένιας Πολυχρονοπούλου στην υπόθεση.

Παράλληλα, ψάχνουν να βρουν πώς έφθασε η «λευκή κυρία» στον ποδοσφαιριστή, σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, για να εντοπίσουν την πηγή της κοκαίνης και φυσικά το πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Ρεγγινίδης, τα πήρε όλα πάνω του, λέγοντας πως είναι τοξικομανής και πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, με προφανή σκοπό να «καθαρίσει» τη νεαρή σύντροφο του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

POLYXRONOPOULOU__1_
POLYXRONOPOULOU__4_


«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένου του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», δήλωσε στο protothema.gr o δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

dikigoros2
Ο δικηγόρος του 32χρονου Σταύρος Γεωργόπουλος


Οι αστυνομικοί μετά τη χθεσινή έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, τη σύλληψη του ζευγαριού και την κατάσχεση των 7.8 κιλών κοκαίνης, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος. Θεωρούν ότι το ζευγάρι, είχε ρόλο διακινητών, είχαν δηλαδή αναλάβει να σπρώχνουν τη «λευκή κυρία» στα “ρουθούνια” της αθηναικής ελίτ και αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να βρουν τα μεγάλα κεφάλια. Τους εισαγωγείς της κοκαίνης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν για ημέρες τους δύο συλληφθέντες καθώς το «βαθύ λαρύγγι» που τους έδωσε μιλούσε για ένα ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη στα στέκια της show biz. Όπως προέκυψε οι αστυνομικοί μετά την ταυτοποίηση τους διαπίστωσαν πως δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και έτσι χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα αποφάσισαν να κάνουν έφοδο και να τους περάσουν χειροπέδες.

Τα ναρκωτικά έχουν σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα τους ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλιο Pfizer: Διαθέσιμο και για παιδιά 5 -11 ετών από τον Οκτώβριο στη Γερμανία

Συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου με 7,8 κιλά κοκαΐνη!

Αλλάζουν όλα στην πυροσβεστική, είπε ο Μητσοτάκης στη νέα ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης