Ο «Ακύλας» βρήκε σε δάσος χασισοφυτεία και κάνναβη

Ο «Ακύλας» βρήκε σε δάσος χασισοφυτεία και κάνναβη

Το εκπαιδευμένο τετράποδο, μάλιστα, ξετρύπωσε μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων που είχαν κρυμμένη στον ίδιο χώρο

Akyllas-xasisofyteia
Δανείστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής τον σκύλο ανιχνευτή «Ακύλα» οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου από το Κιλκίς και εκείνος τους έβγαλε ασπροπρόσωπους, καθώς ανακάλυψε την χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν σε δύο σημεία ενός δάσους δύο Έλληνες.

Μάλιστα, οι καλλιεργητές ηλικίας 23 και 35 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Τρίτης, ενώ φρόντιζαν τα συνολικά 26 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,90 μέτρου τα οποία καλλιεργούσαν σε δασική περιοχή του δήμου Βόλβης στην Θεσσαλονίκη.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο, μάλιστα, ξετρύπωσε μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων που είχαν κρυμμένη στον ίδιο χώρο και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του ενός δράστη. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Βρήκαν μίνι χασισοφυτεία στην Καρδίτσα

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας έναν Έλληνα το μεσημέρι της Τρίτης, την στιγμή που πότιζε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,45 μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή των Σοφάδων. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε πυρκαγιά σε προκάτ μονάδα για ασθενείς με την COVID-19 - Δείτε βίντεο

Χαλκίδα: Συνελήφθη 53χρονος που ξυλοκόπησε τη 49χρονη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Πανδημία-Ισραήλ: 106 θάνατοι σε 24 ώρες - Πάνω από 2 εκατ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί με 3η δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης