Mία γυναίκα 34 ετών προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή τηςπέφτοντας σήμερα το πρωί από τον 1ο όροφο της κλινικής covid στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, γύρω στις 5 παρά τα ξημερώματα του Σαββάτου, η γυναίκα βρισκόταν στο θάλαμο μαζί με άλλες δύο γυναίκες ασθενείς, οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ειδοποίησαν αμέσως την νοσηλεύτρια της βάρδιας.
Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο, είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πτώση, προκλήθηκαν κατάγματα στο αριστερό της πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργείο τις επόμενες ώρες.
Η 34χρονη σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν άφησε κάποιο σημείωμα ωστόσο ήταν φορτισμένη ψυχολογικά. Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή τη πράξη, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί και το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομία.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.